Direct contact + 31 6 41 21 45 48

BRES Breda

Het mooiste energiebedrijf ben je zelf!
Als het aan de leden van BRES ligt, schakelen we in Breda over op 100% duurzame energie. En dat kan: met een energiezuinige woning en energie van de zon, de wind en aardwarmte komen we een heel eind.

Meer info: BRES Breda

woonSUPPORTplus

Woonsupportplus verbindt.
Woonsupportplus begeleidt verhuurders en gemeenten bij het duurzaam verbeteren van woningen en gebouwen. De manier waarop Woonsupportplus dit proces begeleid is uniek. Kernwoorden in onze manier van werken zijn begrijpende communicatie en grote betrokkenheid.

Meer info: woonSUPPORTplus

Gemeenschapshuis Zesgehuchten

Gemeenschaps­huis ZesGehuchten verhuurt ruimten in Geldrop. De Stichting Gemeenschapshuis Zesgehuchten is de beheerder van 2 gemeenschapshuizen in Geldrop: Papenvoort 1 en Tournooiveld 10. In beide gebouwen zijn ruimten te huur voor verenigingen, stichtingen met een ideële of sociale doelstelling of andere (semi)culturele organisaties, bij voorkeur uit de wijk Zesgehuchten en de Gemeente Geldrop.

Meer info: Gemeenschapshuis Zesgehuchten

Atelier Binnen

Atelier Binnen is niet zomaar een Atelier! Zij maken creaties in allerlei vormen, waarbij we vaak gebruik maken van natuurlijke materialen. Met deze creaties hopen zij sfeer en gezelligheid bij jou in huis te brengen. Dat kan zijn met een uitbundig bloemstuk, een schilderij met een "wauw" factor of een mooie decoratie. Maar bij Atelier Binnen kun je óók zelf aan de slag. Zij organiseren regelmatig creatieve workshops, waarin je onder deskundige begeleiding bijvoorbeeld een bloemstuk leert maken.

Meer info: Atelier Binnen

Tyre seal company

Elk jaar staan er duizenden vrachtwagens, bouwvoertuigen, caravans, campers, landbouwvoertuigen, motoren, fietsen, scooters stil vanwege een lekke band. Het vervangen of repareren van deze banden kost veel geld. Ook het tijdverlies dat u, uw personeel en voertuig oploopt kan aardig in de papieren lopen. Met een goede banden-sealant (anti-lek vloeistof) zijn deze problemen verleden tijd.

Meer info: Tyre seal company

Staffmark.nl

Werkt vanuit een duurzame relatie, bouwt aan de organisatie en de samenwerking tussen mensen.
Zichtbaar maken vanuit welke niveaus de organisatie zich beweegt, dat is belangrijk.
Evenals vertrouwen, respect en evenwichtig handelen.

Meer info: staffmark.nl

BZCP - Advies

U heeft behoefte aan een adviseur die alle betrokken partijen begrijpt en hierop weet in te spelen zowel als goed luisteraar,
U wilt ondersteuning van iemand die ruime ervaring met zich meebrengt, opgedaan in verschillende branches en organisaties, zowel in een interim rol als projectmanager

Meer info: bzcp.nl

Agaatlaan

Op deze website vindt u alle informatie over de aanpak van de flatwoningen van Portaal op de Agaatlaan in Leiden.
In 2015 worden deze woningen duurzaam verbeterd, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Dit doen zij in samenwerking met VolkerWessels en onder de paraplu van Stroomversnelling.

Meer info: agaatlaan.nl

GB Consultants

GB Consultants BV is uw commerciële en technische partner voor uw contacten in de Duitse markt. Door de jarenlange ervaring in internationale betrekkingen heeft GB Consultants een netwerk in zowel Nederland als Duitsland opgebouwd met als zwaartepunt de machinale bewerkingen van onderdelen. Deze markten worden door GB Consultants aan elkaar geknoopt.

Zie gbconsultants.nl/

Jon

Ik ben Jon de Wit
En dit is mijn verhaal

Link Building, een website kan niet meer zonder

Geplaatst door Jon de Wit
in blog
op 09 oktober 2014
Hits: 4492

Link Building, wat is dat nou eigenlijk?

Link Building valt in de categorie Off-Page SEO, naast Off-Page SEO bestaat er dus ook nog On-Page SEO maar daar zal ik op een ander moment een keer over bloggen en het verschil duidelijk maken.

Off-page SEO dus
Bij Off-page SEO gaat het dus om SEO Link Building. 
Wat vinden Google en andere zoekmachines nou eigenlijk belangrijk. Wat bepaalt nou eigenlijk je rankschikking.

Er zijn interne links die van belang zijn, deze vallen in de categorie On-Page SEO en er zijn externe link oftewel Backlinks en die vallen in de categorie Off-Page SEO.
Deze zgn. backlinks zijn dus belangrijk voor hogere notering in zoekmachines.

Dus naast de On-Page links waar zoekmachines op letten is het aantal backlinks ook van belang. 
Backlinks van uw site zijn eigenlijk verwijzingen naar uw site die op andere websites te vinden zijn. Deze website heeft dus een link die vervolgens leidt naar uw website of naar een bepaalde pagina van uw website. Deze backlinks zorgen er dus voor dat u een hogere positie verkrijgt in de zoekmachines.

Blijkbaar vinden zoekmachines het dus van belang dat als er meer websites verwijzen naar uw website dan naar die van uw concurrent, uw website belangrijker en interessanter wordt geacht en dus een hogere notering krijgt.

SEO Link Building lijkt misschien simpel. Een kwestie van links aan laten maken op en andere websites. 
Maar krijg ze maar eens gevonden de relevante sites, die ook nog eens van goede kwaliteit zijn. Dat is nog niet zo gemakkelijk.
Met goede kwaliteit bedoel ik eigenlijk te zeggen dat uw link op een website dient te staan die betrouwbaar is en relevant voor de brache en niet alleen maar fungeert als een vergaarbak van links die tegen betaling toestaat dat zij naar uw link plaatsen en dat ook vice versa verlangen. Want die sites zijn er ook.

Kortom zoekmachines letten onder andere op de leeftijd, betrouwbaarheid, overeenkomsten en kwaliteit van de website waar de backlink op staat. Is dat niet zo dan beoordeelt de zoekmachine de link dus als negatief en wordt niet meegenomen in uw ranking. De wereld van backlinks is dus vrij ingewikkeld en complex.

Echter met gebruik van de goede tools is daar zeker een weg in te vinden. Brand Webdesign kan u daarbij assisteren.
Neem contact op met ons mocht u hierover meer willen weten.
U kunt ook deze links raadplegen voor meer informatie: SEO of Link Building