Direct contact + 31 6 41 21 45 48

BRES Breda

Het mooiste energiebedrijf ben je zelf!
Als het aan de leden van BRES ligt, schakelen we in Breda over op 100% duurzame energie. En dat kan: met een energiezuinige woning en energie van de zon, de wind en aardwarmte komen we een heel eind.

Meer info: BRES Breda

woonSUPPORTplus

Woonsupportplus verbindt.
Woonsupportplus begeleidt verhuurders en gemeenten bij het duurzaam verbeteren van woningen en gebouwen. De manier waarop Woonsupportplus dit proces begeleid is uniek. Kernwoorden in onze manier van werken zijn begrijpende communicatie en grote betrokkenheid.

Meer info: woonSUPPORTplus

Gemeenschapshuis Zesgehuchten

Gemeenschaps­huis ZesGehuchten verhuurt ruimten in Geldrop. De Stichting Gemeenschapshuis Zesgehuchten is de beheerder van 2 gemeenschapshuizen in Geldrop: Papenvoort 1 en Tournooiveld 10. In beide gebouwen zijn ruimten te huur voor verenigingen, stichtingen met een ideële of sociale doelstelling of andere (semi)culturele organisaties, bij voorkeur uit de wijk Zesgehuchten en de Gemeente Geldrop.

Meer info: Gemeenschapshuis Zesgehuchten

Atelier Binnen

Atelier Binnen is niet zomaar een Atelier! Zij maken creaties in allerlei vormen, waarbij we vaak gebruik maken van natuurlijke materialen. Met deze creaties hopen zij sfeer en gezelligheid bij jou in huis te brengen. Dat kan zijn met een uitbundig bloemstuk, een schilderij met een "wauw" factor of een mooie decoratie. Maar bij Atelier Binnen kun je óók zelf aan de slag. Zij organiseren regelmatig creatieve workshops, waarin je onder deskundige begeleiding bijvoorbeeld een bloemstuk leert maken.

Meer info: Atelier Binnen

Tyre seal company

Elk jaar staan er duizenden vrachtwagens, bouwvoertuigen, caravans, campers, landbouwvoertuigen, motoren, fietsen, scooters stil vanwege een lekke band. Het vervangen of repareren van deze banden kost veel geld. Ook het tijdverlies dat u, uw personeel en voertuig oploopt kan aardig in de papieren lopen. Met een goede banden-sealant (anti-lek vloeistof) zijn deze problemen verleden tijd.

Meer info: Tyre seal company

Staffmark.nl

Werkt vanuit een duurzame relatie, bouwt aan de organisatie en de samenwerking tussen mensen.
Zichtbaar maken vanuit welke niveaus de organisatie zich beweegt, dat is belangrijk.
Evenals vertrouwen, respect en evenwichtig handelen.

Meer info: staffmark.nl

BZCP - Advies

U heeft behoefte aan een adviseur die alle betrokken partijen begrijpt en hierop weet in te spelen zowel als goed luisteraar,
U wilt ondersteuning van iemand die ruime ervaring met zich meebrengt, opgedaan in verschillende branches en organisaties, zowel in een interim rol als projectmanager

Meer info: bzcp.nl

Agaatlaan

Op deze website vindt u alle informatie over de aanpak van de flatwoningen van Portaal op de Agaatlaan in Leiden.
In 2015 worden deze woningen duurzaam verbeterd, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Dit doen zij in samenwerking met VolkerWessels en onder de paraplu van Stroomversnelling.

Meer info: agaatlaan.nl

GB Consultants

GB Consultants BV is uw commerciële en technische partner voor uw contacten in de Duitse markt. Door de jarenlange ervaring in internationale betrekkingen heeft GB Consultants een netwerk in zowel Nederland als Duitsland opgebouwd met als zwaartepunt de machinale bewerkingen van onderdelen. Deze markten worden door GB Consultants aan elkaar geknoopt.

Zie gbconsultants.nl/

Jon

Ik ben Jon de Wit
En dit is mijn verhaal

CS-Cart Webshop

CS-Cart is dé oplossing voor uw webwinkel.

CS-Cart is namelijk een allround webshop pakket geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde webshopeigenaar.
Het pakket is zeer volledig en bevat alle functionaliteiten om mee te groeien in uw webshop ambities.

cscart-logo

Het pakket is aan te schaffen voor een prijs vanaf € 150,-- / jaar.

Brand Webdesign verzorgt in overleg met u de volledige opzet van uw webshop tot en met de implementatie van de betalingsmogelijkheden.

Interesse? Neem contact met ons op.

Compleet ecommerce pakket
CS-Cart is een zeer compleet shopping cart pakket voor het bouwen van een e-commerce website van elke omvang: van een kleine webwinkel tot en met een virtueel winkelcentrum.
Een kant en klaar storefront, met ondersteuning voor vele betaling- en verzending opties, een volledige voorraadbeheer, onbeperkt aantal producten, promotiemateriaal, en andere out-of-the-box e-commerce software opties.

Het pakket ondersteunt meerdere talen en valuta. Daarnaast kunnen specifieke producten voor een bepaalde landen worden aangeboden terwijl deze voor andere niet zichtbaar zijn; de mogelijkheden hierin zijn zeer uitgebreid.

Ingebouwde CMS
In het CMS kunt u aanmaken, bewerken en publiceren van alle soorten van web content, waaronder statische pagina's, enquêtes, nieuwsbrieven, contactformulieren, grafische- en tekstbanners, revieuws van klanten, en vele anderen. De handige menu-builder maakt de storefront navigatie handig en duidelijk voor de bezoekers van uw webwinkel.

De instelling voor de betaalwijzen kent vele mogelijkheden; plugins van derden kunnen zondermeer toegevoegd worden.
Standaard kent CS-Cart betaalwijzen zoals Paypal en 2Checkout. Daarnaast zijn plugins van derden CS-Cart geschikt gemaakt zoals bijvoorbeeld MultiSafepay en iDeal Omnikassa.

Het is mogelijk koppelingen te leggen met Google Merchant middels in te stellen data feeds. Hierdoor kunnen per product verkoop campagnes worden ingericht.

Zoekmachine geoptimaliseerd
CS-Cart shopping cart software biedt een zoekmachine vriendelijke omgeving met een tabelloze lay-out, aanpasbare META-tags, zoekmachine vriendelijke URL's en Google Sitemap. Dit alles draagt goed bij aan de goede indexering van uw webwinkel en verbetert de ranking van populaire zoekmachines zoals Google, Yahoo! Search en Bing.