In google betaald reclame maken, kan dat?
Ja dat kan met Google Adwords, de advertentiezijde van Google.

Google AdWords is een advertentiemogelijkheid die Google biedt.
Indien een gebruiker zoekt op een van uw zoekwoorden worden rechts en bovenaan de pagina namelijk dvertenties zichtbaar, en uw producten kan daar ook tussen komen te staan.

Deze advertenties zijn dan zeer productgericht en specifiek toegesneden op uw bedrijf.
Zodra uw advertentie getoond wordt is de kans dus groter geworden dat men daadwerkelijk uw site of product nader bekijkt, men hoeft maar op uw advertentie te klikken.

Want zodra een advertentie wordt aangeklikt en uw website met getoond product bezocht wordt voor nadere informatie betaald u voor de bezoeker. Dus u betaald per klik.
Uw klant wordt met de klik direct naar het product geleid en dat is wel zo handig want klant hoeft niet meer te zoeken op uw website.

Uw advertentiecampagne is zodanig in te richten dat u zelf bepaald hoeveel u per klik betaald. Daarbij geeft u tevens aan wat u als daglimiet stelt.
Op deze wijze houdt u de advertentiekosten onder controle.

Wij kunnen uw Google Advertentie Campagne uit handen nemen en geheel voor u regelen.
Wij stellen met u vast welke advertenties geplaatst gaan worden. De zogenaamde landingspagina's (daar waar uw advertentie naartoe verwijst) worden goed ingericht of wij geven u adviezen hoe dat te doen.
En samen met u worden budgetten vastgesteld en (dag)limieten bepaald.
Daarnaast worden uw advertenties gemonitoord en waar nodig bijgestuurd.

Wilt u graag adverteren in Google en rechts of bovenaan in de Google pagina met uw product of producten te zien zijn?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons voor het maken van een afspraak om de mogelijkheden met u door te kunnen nemen.