Direct contact + 31 6 41 21 45 48

BRES Breda

Het mooiste energiebedrijf ben je zelf!
Als het aan de leden van BRES ligt, schakelen we in Breda over op 100% duurzame energie. En dat kan: met een energiezuinige woning en energie van de zon, de wind en aardwarmte komen we een heel eind.

Meer info: BRES Breda

woonSUPPORTplus

Woonsupportplus verbindt.
Woonsupportplus begeleidt verhuurders en gemeenten bij het duurzaam verbeteren van woningen en gebouwen. De manier waarop Woonsupportplus dit proces begeleid is uniek. Kernwoorden in onze manier van werken zijn begrijpende communicatie en grote betrokkenheid.

Meer info: woonSUPPORTplus

Gemeenschapshuis Zesgehuchten

Gemeenschaps­huis ZesGehuchten verhuurt ruimten in Geldrop. De Stichting Gemeenschapshuis Zesgehuchten is de beheerder van 2 gemeenschapshuizen in Geldrop: Papenvoort 1 en Tournooiveld 10. In beide gebouwen zijn ruimten te huur voor verenigingen, stichtingen met een ideële of sociale doelstelling of andere (semi)culturele organisaties, bij voorkeur uit de wijk Zesgehuchten en de Gemeente Geldrop.

Meer info: Gemeenschapshuis Zesgehuchten

Atelier Binnen

Atelier Binnen is niet zomaar een Atelier! Zij maken creaties in allerlei vormen, waarbij we vaak gebruik maken van natuurlijke materialen. Met deze creaties hopen zij sfeer en gezelligheid bij jou in huis te brengen. Dat kan zijn met een uitbundig bloemstuk, een schilderij met een "wauw" factor of een mooie decoratie. Maar bij Atelier Binnen kun je óók zelf aan de slag. Zij organiseren regelmatig creatieve workshops, waarin je onder deskundige begeleiding bijvoorbeeld een bloemstuk leert maken.

Meer info: Atelier Binnen

Tyre seal company

Elk jaar staan er duizenden vrachtwagens, bouwvoertuigen, caravans, campers, landbouwvoertuigen, motoren, fietsen, scooters stil vanwege een lekke band. Het vervangen of repareren van deze banden kost veel geld. Ook het tijdverlies dat u, uw personeel en voertuig oploopt kan aardig in de papieren lopen. Met een goede banden-sealant (anti-lek vloeistof) zijn deze problemen verleden tijd.

Meer info: Tyre seal company

Staffmark.nl

Werkt vanuit een duurzame relatie, bouwt aan de organisatie en de samenwerking tussen mensen.
Zichtbaar maken vanuit welke niveaus de organisatie zich beweegt, dat is belangrijk.
Evenals vertrouwen, respect en evenwichtig handelen.

Meer info: staffmark.nl

BZCP - Advies

U heeft behoefte aan een adviseur die alle betrokken partijen begrijpt en hierop weet in te spelen zowel als goed luisteraar,
U wilt ondersteuning van iemand die ruime ervaring met zich meebrengt, opgedaan in verschillende branches en organisaties, zowel in een interim rol als projectmanager

Meer info: bzcp.nl

Agaatlaan

Op deze website vindt u alle informatie over de aanpak van de flatwoningen van Portaal op de Agaatlaan in Leiden.
In 2015 worden deze woningen duurzaam verbeterd, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Dit doen zij in samenwerking met VolkerWessels en onder de paraplu van Stroomversnelling.

Meer info: agaatlaan.nl

GB Consultants

GB Consultants BV is uw commerciële en technische partner voor uw contacten in de Duitse markt. Door de jarenlange ervaring in internationale betrekkingen heeft GB Consultants een netwerk in zowel Nederland als Duitsland opgebouwd met als zwaartepunt de machinale bewerkingen van onderdelen. Deze markten worden door GB Consultants aan elkaar geknoopt.

Zie gbconsultants.nl/

Jon

Ik ben Jon de Wit
En dit is mijn verhaal

seo-brandwebdesignadwords-brandwebdesignlinkbuilding-brandwebdesignanalytics-brandwebdesignplaces-brandwebdesign

Google Adwords

In google betaald reclame maken, kan dat?
Ja dat kan met Google Adwords, de advertentiezijde van Google.

Google AdWords is een advertentiemogelijkheid die Google biedt.
Indien een gebruiker zoekt op een van uw zoekwoorden worden rechts en bovenaan de pagina namelijk dvertenties zichtbaar, en uw producten kan daar ook tussen komen te staan.

Deze advertenties zijn dan zeer productgericht en specifiek toegesneden op uw bedrijf.
Zodra uw advertentie getoond wordt is de kans dus groter geworden dat men daadwerkelijk uw site of product nader bekijkt, men hoeft maar op uw advertentie te klikken.

Want zodra een advertentie wordt aangeklikt en uw website met getoond product bezocht wordt voor nadere informatie betaald u voor de bezoeker. Dus u betaald per klik.
Uw klant wordt met de klik direct naar het product geleid en dat is wel zo handig want klant hoeft niet meer te zoeken op uw website.

Uw advertentiecampagne is zodanig in te richten dat u zelf bepaald hoeveel u per klik betaald. Daarbij geeft u tevens aan wat u als daglimiet stelt.
Op deze wijze houdt u de advertentiekosten onder controle.

Wij kunnen uw Google Advertentie Campagne uit handen nemen en geheel voor u regelen.
Wij stellen met u vast welke advertenties geplaatst gaan worden. De zogenaamde landingspagina's (daar waar uw advertentie naartoe verwijst) worden goed ingericht of wij geven u adviezen hoe dat te doen.
En samen met u worden budgetten vastgesteld en (dag)limieten bepaald.
Daarnaast worden uw advertenties gemonitoord en waar nodig bijgestuurd.

Wilt u graag adverteren in Google en rechts of bovenaan in de Google pagina met uw product of producten te zien zijn?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons voor het maken van een afspraak om de mogelijkheden met u door te kunnen nemen.