Direct contact + 31 6 41 21 45 48

BRES Breda

Het mooiste energiebedrijf ben je zelf!
Als het aan de leden van BRES ligt, schakelen we in Breda over op 100% duurzame energie. En dat kan: met een energiezuinige woning en energie van de zon, de wind en aardwarmte komen we een heel eind.

Meer info: BRES Breda

woonSUPPORTplus

Woonsupportplus verbindt.
Woonsupportplus begeleidt verhuurders en gemeenten bij het duurzaam verbeteren van woningen en gebouwen. De manier waarop Woonsupportplus dit proces begeleid is uniek. Kernwoorden in onze manier van werken zijn begrijpende communicatie en grote betrokkenheid.

Meer info: woonSUPPORTplus

Gemeenschapshuis Zesgehuchten

Gemeenschaps­huis ZesGehuchten verhuurt ruimten in Geldrop. De Stichting Gemeenschapshuis Zesgehuchten is de beheerder van 2 gemeenschapshuizen in Geldrop: Papenvoort 1 en Tournooiveld 10. In beide gebouwen zijn ruimten te huur voor verenigingen, stichtingen met een ideële of sociale doelstelling of andere (semi)culturele organisaties, bij voorkeur uit de wijk Zesgehuchten en de Gemeente Geldrop.

Meer info: Gemeenschapshuis Zesgehuchten

Atelier Binnen

Atelier Binnen is niet zomaar een Atelier! Zij maken creaties in allerlei vormen, waarbij we vaak gebruik maken van natuurlijke materialen. Met deze creaties hopen zij sfeer en gezelligheid bij jou in huis te brengen. Dat kan zijn met een uitbundig bloemstuk, een schilderij met een "wauw" factor of een mooie decoratie. Maar bij Atelier Binnen kun je óók zelf aan de slag. Zij organiseren regelmatig creatieve workshops, waarin je onder deskundige begeleiding bijvoorbeeld een bloemstuk leert maken.

Meer info: Atelier Binnen

Tyre seal company

Elk jaar staan er duizenden vrachtwagens, bouwvoertuigen, caravans, campers, landbouwvoertuigen, motoren, fietsen, scooters stil vanwege een lekke band. Het vervangen of repareren van deze banden kost veel geld. Ook het tijdverlies dat u, uw personeel en voertuig oploopt kan aardig in de papieren lopen. Met een goede banden-sealant (anti-lek vloeistof) zijn deze problemen verleden tijd.

Meer info: Tyre seal company

Staffmark.nl

Werkt vanuit een duurzame relatie, bouwt aan de organisatie en de samenwerking tussen mensen.
Zichtbaar maken vanuit welke niveaus de organisatie zich beweegt, dat is belangrijk.
Evenals vertrouwen, respect en evenwichtig handelen.

Meer info: staffmark.nl

BZCP - Advies

U heeft behoefte aan een adviseur die alle betrokken partijen begrijpt en hierop weet in te spelen zowel als goed luisteraar,
U wilt ondersteuning van iemand die ruime ervaring met zich meebrengt, opgedaan in verschillende branches en organisaties, zowel in een interim rol als projectmanager

Meer info: bzcp.nl

Agaatlaan

Op deze website vindt u alle informatie over de aanpak van de flatwoningen van Portaal op de Agaatlaan in Leiden.
In 2015 worden deze woningen duurzaam verbeterd, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Dit doen zij in samenwerking met VolkerWessels en onder de paraplu van Stroomversnelling.

Meer info: agaatlaan.nl

GB Consultants

GB Consultants BV is uw commerciële en technische partner voor uw contacten in de Duitse markt. Door de jarenlange ervaring in internationale betrekkingen heeft GB Consultants een netwerk in zowel Nederland als Duitsland opgebouwd met als zwaartepunt de machinale bewerkingen van onderdelen. Deze markten worden door GB Consultants aan elkaar geknoopt.

Zie gbconsultants.nl/

Jon

Ik ben Jon de Wit
En dit is mijn verhaal

seo-brandwebdesignadwords-brandwebdesignlinkbuilding-brandwebdesignanalytics-brandwebdesignplaces-brandwebdesign

SEO Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie of in het Engels SEO: Search Engine Optimization is letterlijk uw website of blog beter vindbaar maken in de zoekmachine.

Door je website te optimaliseren op de gezochte zoekwoorden (zoekterm optimalisatie), die mensen ingeven in de zoekmachine, wordt uw website of blog beter gevonden in de zoekmachines.
En beter gevonden betekent meer bezoekers naar uw website, meer traffic en dus ook meer omzet. Daarbij kan zoekmachine optimalisatie er ook voor zorgen dat u minder gaat betalen in Google Adwords.
De reden is dat u beter gevonden wordt in de natuurlijke zoekmachine resultaten en er dus minder wordt geklikt op uw advertentie (dat scheelt weer in de uitgaven).

SEO bestaat feitelijk uit 3 onderdelen:

  • website optimalisatie: optimaliseren van de site zodat deze beter door de zoekmachines ge├»ndexeerd kan worden.
  • seo schrijven: uw teksten zoekmachine vriendelijk maken.
  • linkbuilding: links of koppelingen aanmaken op andere sites die leiden naar uw site.

Wij kunnen dus de inhoud van uw website beter afstemmen op gezochte woorden, de technische zijde uw bestaande site verbeteren en koppelingen aanbrengen op andere sites die verwijzen naar uw site. Gezamenlijk met u zullen wij een passende zoekmachine marketing strategie bepalen.

Gratis seo analyse website:

Uw website wordt door ons gratis geanalyseerd op de mogelijkheden van implementatie van zoekmachine optimalisatie.
Hierna volgt een vrijblijvend advies en offerte om de implementatie tot stand te brengen.

Onze expertise ligt voornamelijk op de gebieden van seo joomla en seo wordpress CMS systemen.